dimecres, 28 de juny del 2017

The magic FROGS (28th june)

Hi again! 

Avui les nostres granotes Benedicta i Froggy ens han explicat la seva història i ens han demanat ajuda per trobar les seves amigues granotes que estaven amagades pel pati. Hem estat una estona buscant les 50 mini frogs blanques amagades però com que som uns grans SEARCHERS no hem tingut cap mena de problema. 

Acte seguit la Froggy amb anglès ens ha dit ''I want you to color the white frogs'' i les hem pintat de color verd amb pintura al pati. 

Com que la Benedicta estava també molt contenta ens ha regalat unes ampolles de vidre per fer sals de colors, i ens ha comentat que divendres ens les emportarem a casa perquè ho vegin els papis. 

Com que la Froggy no podia ser menys.....ens ha portat un set de maquillatge i pinta ungles com a mostra d'agraïment per haver-la ajudat. 

Us deixem les imatges del dia d'avui....demà ens toca AIGUA i cal que portem la crema, el banyador, les xancletes i alguna pistola (si en tenim) de casa. 

DEMÀ anirem al medi aquàtic com les nostres MAGIC FROGS i ja estem impacients per veure quines sorpreses ens tenen preparades...



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada