dimecres, 30 de juliol del 2014

6a i ÚLTIMA SETMANA



Durant aquesta setmana els nens i nenes del casal i les monitores hem celebrat la setmana de les arts, convertint-nos en grans artistes.

Aprofitant això, hem decidit representar cada dia diferents contes en els quals se’ns transmeten valors tals com: respecte, tolerància, constància, l’estima a l’altre...
Pel que fa a les nostres obres d’art, hem plasmat les mans damunt d’una estrella de Hollywood per tal de crear el nostre passeig de la fama i així deixar la nostra empremta. 
A més, hem creat les nostres pròpies màscares i hem rigut molt disfressant-nos d’animals.

L’art també és cultura, i per tant, aquesta setmana hem gaudit de jocs tradicionals tals com: l’aranya, el mocador, el pica paret…és una altra manera de moure el nostre cos tot jugant a jocs entranyables.

Quant a "discoMaristes", la temàtica ha estat Walt Disney i, per tant, hem realitzat un karaoke on els nens i nenes han demostrat les seves habilitats de cant i dansa. També, hem creat un Photocall i ens hem lluït com a personatges famosos, així com també fent una desfilada pel passeig de la fama. També, hem gaudit de diferents balls tradicionals d’arreu del món com: la sardana, salsa, dansa oriental, flamenc...

No ens hem oblidat de celebrar l’última guerra d’aigua per acomiadar-nos d’aquestes setmanes que hem compartit tots junts. Hem tornat a gaudir d’una molt bona estona tot mullant-nos i refrescant-nos.

Per part de les monitores, dir-vos que ha estat un veritable plaer el poder compartir tants moments i rialles amb tots els nens i nenes que han estat partícips del Casal d’Estiu Maristes Montserrat 2014. 

Us desitgem molt bones vacances a tots i totes. Fins aviat!!!

NOTA: Si desitgeu informació pel casal de setembre podeu trucar al 973 26 67 99 durant els últims dies d'agost o venir a la recepció de l'escola els primers dies de setembre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada