diumenge, 27 de juliol del 2014

5a SETMANA

Aquesta setmana els nens i nenes del casal i les monitores ens hem convertit en petits pirates i hem viscut moltes aventures junts.

Ens hem endinsat en la història de "El capità Hook i els mariners del Holly Roger".
Igual que el capità, cadascú de nosaltres ha creat el seu propi mapa del tresor, així com també hem decorat una flota de vaixells. Quins pirates més temibles som!!!


A més, per poder ser uns bons pirates hem superat cinc proves que les hem anomenat la gymkhana pirata, on els equips han demostrat les seves habilitats dintre i fora del mar.

Quant a "discoMaristes", la temàtica ha estat relacionada amb el mar, per tant, hem coreografiat cançons tals com “bajo del mar o un barquito chiquitito”. Com cada setmana hem gaudit d’una bona festa. A més, un dels nens del casal ens ha fet una gran sorpresa fent un petit concert al ritme de la seva guitarra, moltes gràcies per aquest regal. 

Un bon pirata mai pot deixar de gaudir d’una estona de jocs d’aigua, per això els nostres nens i nenes han aprofitat per mullar-se i passar-s’ho molt bé.

També durant la setmana, hem fet el taller de cuina on hem cuinat pizza casolana, quins bons cuiners que tenim. Què bona estava!!!!

Finalment, hem anat al parc Ernest Lluch de Lleida on hem pogut gaudir d’un bon matí tots junts.  

Recordeu pirates la nostra cançó: ioho, ioho un gran pirata sóc!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada